Omsmeltning af guld

Omsmeltning af guld til ring

På vores eget værksted omsmelter vi jeres guld til nye smykker.

Det kan være der skal laves vielsesringe af mormor eller farmors guld. Eller der skal skabes et smykke til konfirmanden, studenten, den runde fødselsdag eller blot til selvforkælelse.

Det er vigtig at vi tænker på genbrug og på miljøet,

så i stedet for at smide ud eller lade smykkerne ligge, skaber vi et nyt smykke til dig. Ikke nok med at omsmeltning af guld til ring er med til at passe på vores miljø, så har man også et unikt smykke som ingen andre har og som kan gå i arv igen og igen.

Hos Nordmark sørger vi for at dit guld får nyt liv i hvilket som helst smykke du ønsker.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Vores startpris på omsmeltning er på 2.000 kr. Derefter vil prisen variere, alt efter hvilket design der skal laves og om det er en ring, vedhæng, ørering, armring osv.

For at få en mere præcis prisvurdering, anbefales det at kontakte os for en konsultation.

Ja, det kan man godt. Ved let rengøring kan man hos os købe en rensevæske og pudseklud. Hvis smykket ønskes helt uden ridser og stå som nyt, skal man indlevere det til os og lade os udføre arbejdet på vores værksted.

Smeltning af guld er en kompliceret proces, der kræver specialudstyr og viden om sikkerhedsprocedurer. Det anbefales ikke at forsøge at smelte guld derhjemme uden den rette træning, da det kan være farligt. Hvis du ønsker at smelte guld ned for at genbruge det, anbefales det at overlade opgaven til os.

Kig forbi butikken - Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 13:00
Søndag Lukket
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.