Omsmeltning af guld

Omsmeltning af guld til ring

På vores eget værksted tilbyder vi omsmeltning af guld. Det betyder, at vi omsmelter jeres guld til nye smykker.

Det kan være, at der skal laves vielsesringe af mormor eller farmors guld. Eller der skal skabes et smykke til konfirmanden, studenten, den runde fødselsdag eller blot til selvforkælelse.

Genbrug er nøglen til en bæredygtig fremtid. Vi forstår dette, og går forrest i at skabe smykker med et mindre miljøaftryk. Ved omsmeltning af guld og genbrug bidrager det til at reducere behovet for nye ressourcer og minimerer den negative påvirkning på vores planet.
De disse smykker repræsenterer ikke kun genbrug og miljøbevidsthed, men arv og noget unikt. Ethvert stykke er unikt, skabt til at være en del af kundens livshistorie og en gave, der kan passere gennem generationer og fortælle en historie.

Hos Nordmark forpligter vi, at skabe noget magisk ud af eksisterende guld. Vores værksted er ikke kun et rum; det er et sted, hvor guld får nyt liv og en længere historie. Vi tager kundens ønsker og skaber noget, der bærer en dybere mening og værdi.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Vores startpris på omsmeltning er på 2.000 kr. Derefter vil prisen variere, alt efter hvilket design der skal laves og om det er en ring, vedhæng, ørering, armring osv.

For at få en mere præcis prisvurdering, anbefales det at kontakte os for en konsultation.

Ja, det kan man godt. Ved let rengøring kan man hos os købe en rensevæske og pudseklud. Hvis smykket ønskes helt uden ridser og stå som nyt, skal man indlevere det til os og lade os udføre arbejdet på vores værksted.

Smeltning af guld er en kompliceret proces, der kræver specialudstyr og viden om sikkerhedsprocedurer. Det anbefales ikke at forsøge at smelte guld derhjemme uden den rette træning, da det kan være farligt. Hvis du ønsker at smelte guld ned for at genbruge det, anbefales det at overlade opgaven til os.

Kig forbi butikken - Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 13:00
Søndag Lukket
Scroll to Top